Wij hebben 11 nieuwe vacatures voor jou beschikbaar!


Hé jij daar!

Ben jij opzoek naar een uitdagende én leerzame stage-/afstudeeropdracht? Dan ben jij ben ons aan het juiste adres. Hieronder vind je 11 vacatures waarvan er vast eentje op je lijf geschreven is. De vacatures worden per bedrijf weergegeven, zodat het voor jou direct duidelijk is binnen welk bedrijf je deze opdracht zult gaan uitvoeren. Wij hopen snel iets van je te mogen horen!


Innovatiehub Tubbergen

Op dit moment is er 1 bedrijfsoverstijgende vacature beschikbaar voor een afstudeerstage. Een bedrijfsoverstijgend onderzoek gaat in opdracht van de vier grote spelers in de bouwtechnische sector die zijn aangesloten bij de Innovatiehub Tubbergen: Loohuis Communicatie & Beveiliging, Kamphuis Sloopwerken & Asbestsanering, Bouwmetaal en Loohuis Installatietechnieken.

Denk je dat jij hét onderwerp voor een bedrijfsoverstijgend onderzoek hebt gevonden dat interessant is voor alle vier bedrijven? Stuur jouw curriculum vitae en motivatiebrief waarin je jouw gevonden onderwerp toelicht naar info@innovatiehubtubbergen.nl. Wie weet mogen wij jou binnenkort verwelkomen bij de Innovatiehub!


Bouwmetaal

Een vooruitstrevend bedrijf dat zich bezig houdt met het vervaardigen van prefab metalen- dak en gevelbekledingen.

Wil jij je graag inzetten voor Bouwmetaal per februari 2019? Check dan nu hun vacatures!


Kamphuis Sloopwerken & Asbestsanering

Een sterk familiebedrijf in de sloop en asbest met betrokken mensen die trots zijn op elkaar en op hun werk.

Aan de slag bij Kamphuis per februari 2019? Hieronder zie je de huidige vacatures!


Loohuis Communicatie & Beveiliging

Een toonaangevend bedrijf in de regio die betrouwbare, snelle en efficiënte communicatie- / IT-oplossingen en een optimale beveiliging van onze woon- en werkomgeving als vanzelfsprekend ziet.

Onderdeel worden van Loohuis Communicatie & Beveiliging per februari 2019? Vervul een van de onderstaande vacatures!


Loohuis Installatietechnieken

Een ondernemend familiebedrijf gevestigd in Fleringen die opdrachtgevers een professionele en geïntegreerde aanpak  bieden voor ontwerp, realisatie, onderhoud en beheer van alle technische installaties in woningen, woongebouwen, utiliteitsbouw en industrie.

Kijkje nemen in de wereld van Loohuis Installatietechnieken per februari 2019? Solliciteer op een van hun vacatures!

Op dit moment wordt er intern gewerkt aan de nieuwe vacatures van Loohuis Installatietechnieken en de verwachting is dat deze zeer binnenkort gepubliceerd worden. Ben jij benieuwd welke vacatures dat gaan worden en wil jij graag wat meer informatie? Neem dan contact op met projectmanager Silke Leferink. 

Hieronder vind je een voorbeeld vacature van Loohuis Installatietechnieken. Let op: deze vacature is niet beschikbaar.

Innovatiehub Tubbergen – Loohuis Installatietechnieken vacature – Verdienmodellen